Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ !!!

Ρε παιδιά, τι θα γίνει με τα παράθυρα των καναλιών?

Κάθομαι να δω και γω μια φορά μετά από μέρες ειδήσεις (και ειδικότερα του STAR), και αυτό γιατί βλέπω αυτό που θέλω σε 15 λεπτά και μετά βάζει τα κουτσομπολίστικα και τα έχω για παρέα ενώ ασχολούμαι με τον υπολογιστή.

Κάθομαι που λέτε εχθές και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα δελτία. Κοντοστέκομαι στο MEGA και τι να δω!!! 6 παράθυρα ανοιχτά με αντίστοιχους καλεσμένους!!! Στον ΑΝΤ1 4 παράθυρα, στον ALPHA 5 παράθυρα (ο Χατζηνικολάου στο πιο μεγάλο εννοείτε!!!)...

Τα πήρα στο κρανίο όταν άρχισαν να μιλάνε όλοι μαζί!!! Έτσι είστε? Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί τους δικούς μου καλεσμένους (μετρήστε τους κιόλας να δείτε ότι έσπασα ρεκόρ καλεσμένων!!! 54!) και Αη Σιχτήρ με τα παράθυρά σας!!!

Αααα .... και που είστε.... κλείστε και κανένα γιατί μπάζει και πουντιάσαμε!!!




Κατά τα άλλα ... έγκυρο δελτίο ειδήσεων!!! Βρε δεν 'πα να κλείσετε λέω εγώ!!! Μου χε και ο Εισαγγελάτος θέμα την ακρίβεια το βράδυ!!! Συγκρίσεις και επικρίσεις με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν μας είπαν όμως πόσο παίρνουν αντίστοιχοι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι!!! Δεν μας είπαν οι καλεσμένοι βουλευτές πόσα παίρνουν οι αντίστοιχοι Ευρωπαίοι!!! Δεν ανέφεραν πουθενά για τις αυθαίρετες βίλες που κάνουν όλοι οι δικοί μας σε σχέση με τους Ευρωπαίους!!!!

Άντε γεια!!!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


6 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

Επ...όλα τα καλά παιδιά... Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας, Οικονόμου, Καψής και μία ακόμα που μου διαφεύγει το όνομά της. Κι όμως, αυτό το δελτίο είναι πρώτο σε τηλεθέαση! Βρε ίντερνετ και πάλι ίντερνετ. Η φωτογραφία που έβαλες είναι επιτυχημένα εφιαλτική!!!
Βλέπεις...εδώ στην Ελλάδα έχουμε ανατίμηση ακόμα και των παράθυρων... Ακόμα μία πρωτιά!

Ανώνυμος είπε...

Κλειστε την τηλεοραση (εχω να δω πανω απο 8 χρονια, να εξαιρεσεις τον λαζοπουλο). Ενημερωθειτε απο το ραδιοφωνο. Οι ιδιες ειδησεις σε τρια λεπτα το πολυ!! Και απο το Ιντερνετ.
Οπως λεει και ο Παπακωνσταντινου:

Ριχτε μου με πολυβολο
βριστε μου το σοι ολο
μονο να χει καμερα
Πεντε λεπτα πεντε λεπτακια
διασημο
καντε με εδω και τωρα.

Takis Varatzas είπε...

Καταρχήν ο Χατζηνικολάου είναι στο Alter και όχι στον Alpha αλλά τεσπα τα ίδια χάλια έχουν όλοι. Αυτά που πρέπει να δείξουν, δεν δείχνουν και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους δεν τα λένε.... Τι να πούνε όμως? Θα χάσουνε τα φράγκα αν πουνε κάτι... πολύ απλά γιατί αν είναι να κατηγορήσουν κάποιον θα πρέπει να είναι κάποιους από αυτούς που πρόσφερουν την εκπομπή (αυτούς που δείχνει στο τέλος? ). No more comments...

Μαίρη είπε...

καλοκαίριασε , έπιασαν ο ζέστες και είπαν οι άνθρωποι να ανοίξουν ένα παράθυρο παραπάνω !!

Πως κάνετε έτσι ???

πωπωπω

γκρινιάρηδες άντρες :P

kikop80 είπε...

Καλησπέρα μουράτε!!!
Σε βρήκα!
Μακριά από τηλεοράσεις!!!
Κι εγώ τώρα θα βάλω και στο σπίτι ιντερνετ για να ηρεμήσω. Μια στιγμή να κάνεις το λάθος και να ανοίξεις το χαζοκούτι.... πάει τρελάθηκες και αμέσως αγχώθηκες!!!
Πρωί πρωί ραδιάκι που αφήνει και τη φαντασία σου να δημιουργήσει, καφεδούμπα για να χαλάρωμα και να παν να ΤΟΟΟΥΥΥΥΤ οι σκατοδημοσιογράφοι!

moyratos είπε...

Πολύ φορτόπουλους σας βλέπω όλους. Η αλήθεια είναι ότι έχω κόψει τις ειδήσεις εκτός από καμιά αθλητική. Έχω κόψει τις εφημερίδες, ακόμα και τις αθλητικές.

Πρωϊνή ενημέρωση αθλητικές ειδήσεις σε κάποια site και τίποτε άλλο. Αν θέλω να γλαρώσω στην tv με κάποιο δελτίο ειδήσεων μόνο STAR. Όλα τα άσχετα μαζί!!!

@Δόκτωρ μου, μου θυμίζει αθλητική ομάδα με μεγάλους αστέρες στην ίδια ομάδα!!! Όσο για τα παράθυρα, πίστεψέ με με παίδεψε να το κάνω!!!

@Ασημώνη μου, έχεις απόλυτο δίκιο. Θα σημπληρώσω όμως ότι σε αυτή την κοινωνία, ο καθένας θα κάνει τα πάντα για 5 λεπτά δημοσιότητας!!! Πολύ εύστοχος ο Παπακωσταντίνου.

@Σάκη μου, όλα για το χρώμα του χρήματος. Άκουσα προχθές ότι η Τρέμη και η Στάη, χώρισαν και παντρεύτηκαν τους πρώην συζήγους τους!!! Ανωμαλία και εφέ στο έπακρον!!!!

@Μαιρούλα .... Καλοκαιράκι ολοήμερο μπανάκι. Νο παράθυρα κλειστά !!! Ζήτω τα κουνούπιαααααα ....

@Κικορ80 καλωςήρθες στην παρέα μας. Η τηλεόραση από την στιγμή που μπήκε σε κάθε σπίτι και μετέπειτα σε κάθεδωμάτιο ... άστα βράστα!!! Σερφάρισμα και ιντερνετοκουλτουρά ανά χείρας!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location