Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (RECYCLE)Απουσιάζω!!!! Νέα αυτόματη ανάρτηση!!!!

Έψαχνα τις προάλλες μέρος με κάδους ανακύκλωσης. Βρήκα μετά από προσπάθεια και ψάξιμο κουβαλώντας τις σακούλες με αλουμίνιο και μπουκάλια!!!

Τελικά βρήκα!!! Απλά δεν είναι κακό και για εσάς να βοηθήσετε στην ανακύκλωση. Έτσι λοιπόν πήρα μια πρωτοβουλία μέσα από το blog μου να βρούμε όλοι μαζί διευθύνσεις που να υπάρχουν οι σχετικοί κάδοι.
Όπου βρείτε κατά την πορεία σας αντίστοιχους κάδους ανακύκλωσης κάντε ένα σχόλιο εδώ με την διεύθυνση και τους κάδους ανακύκλωσης. Για οποιοδήποτε σημείο (όχι μόνο Θεσσαλονίκη ή Αθήνα) και σιγά σιγά θα το διαμορφώσω με σχετική ετικέτα και link.

Recycle Spot (RS) 1:
Το σημείο που βρήκα είναι Βασ. Όλγας και Καλλιδοπούλου (επί της Καλλιδοπούλου μπροστά στο παρκάκι της ALPHA BANK). Αλουμίνιο, χαρτί, μπουκάλι και πλαστικό (4 κάδοι)

Recycle Spot (RS) 2:

Στην Λαγκαδά (μπροστά από τις 12όροφες με κατεύθυνση προς Βαρδάρη) 4 κάδοι.

Recycle Spot (RS) 3:

Κατσάνου (πίσω από τα Συμμαχικά νεκροταφεία στην οδό Λαγκαδά) 4 κάδοι.

Recycle Spot (RS) 4:

Ολύμπου (απέναντι από το Μπιτ Παζάρ) κάδοι για χαρτί και πλαστικό.

Recycle Spot (RS) 5:

Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης : - όπισθεν επί της οδού Κασσάνδρου κάδοι μπλέ χρώματος για χαρτί
- επί της Αγ. Δημητρίου απέναντι από το Υπουργείο 4 κάδοι (πριν από τα Goody's)Καλό καλοκαίρι και να θυμάστε πως το Περιβάλλον είναι για όλους μας και όχι ΜΟΝΟ!!!!


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!

4 σχόλια:

specialmorning είπε...

Τα τηλεφωνήματα για τους κάδους ανακύκλωσης από το special morning ακούστε και σχολιάστε στο www.specialmorning.blogspot.com

wilma είπε...

καλά δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένη λίστα με τους κάδους? εσύ φολοδοξείς να το κάνεις?
Μπράβο πάντως γιατί είναι πολύ καλή κίνηση

moyratos είπε...

@Wilma από κάπου έπρεπε να αρχίσει το θέμα με την ανακύκλωση. Λίγο λίγο ο καθένας θα γλυτώσουμε πολλά και ας λένε ότι κάποιοι θα κερδίσουν χρήματα από αυτό. Αφού αυτοί το κάνουν ας βοηθήσουμε και μεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής