Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

IMAGINE 89,7 - Το ραδιόφωνο όπως το Φαντάστηκες ! (Εμείς ή Αυτοί ???)

Τελικά τι ραδιόφωνο φανταστήκαμε? Είναι ο IMAGINE αυτός που τελικά εμείς φανταστήκαμε? Οι απόψεις των ακροατών διείστανται!! Πως είναι το ραδιόφωνο που φανταστήκαμε? Κάποιοι φίλοι ήδη εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την ποιότητα του σταθμού. Κάποιοι άλλοι, γουστάρουν αυτό που ακούνε. Τελικά τι είναι αυτό που θέλουμε? Γράψτε το σχόλιό σας εδώ.

Η δική μου άποψη είναι ότι είναι για μένα ένας σταθμός με νεανικό στυλ, κυρίως για ηλικίες 25-40 ετών, όχι με μονότονο ύφος. Έχει ενδιαφέροντα θέματα όπως τα Χριστούγεννα που ο Γιάννης Σερβετάς έπαιρνε τηλέφωνα σε παιδάκια ως Αγ. Βασίλης, δίνοντας πρόσκαιρη χαρά σε μικρά παιδάκια, που έπρεπε να ξεχάσουν οι γονείς τους την καθημερινότητα και την ρουτίνα, έχει εκπομπές που δεν είναι μονότονες με συνεχόμενη μουσική ή συνεχόμενους σχολιασμούς, και γενικότερα τον ακούω ευχάριστα χωρίς να νιώθω μονότονα, και δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο χαράς στην καθημερινή μου έκφραση. Επειδή θα το διαβάσουν και οι συντελεστές του σταθμού, δεν τα γράφω για να "γλύψω", απλά για να τους δώσουμε μια ιδέα για το τι θέλει ο καθένας.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μένα όχι δεν είναι...μου φέρνει κάτι σε ράδιο Θεσσαλονίκη αλλά με αφεντικό τον Σερβετά.Σαν να λέμε...άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το βρακί του αλλιώς.Ξεχωρίζουν Κανάκης - Παναγιωτόπουλος και είμαι σίγουρος πως αν δεν ήταν αυτοί,ο Imagin δε θα είχε λόγω ύπαρξης στην μνήμη του ραδιφώνου μου.Ο Σερβετάς καλός,χαβαλετζής αλλα κάπου κουράζει...

Μαίρη είπε...

Ο imagine έχει κάτι διαφορετικό από άλλους σταθμούς ,έχει μεγαλύτερη αμεσότητα με τον κόσμο που τους ακούει και προσπαθεί να δημιουργήσει μια παρείστικη κατάσταση.
Αυτό σε συνδιασμό με καλή μουσική και όχι εμπορική καθαρά έχει φτιάξει μια καλή συνταγή που αρέσει στους ακροατές.

Μου κάνει εντύπωση που μια γενιά
30ρηδων με 40 , κατάφερε να προσελκύσει νεολαία πολύ μικρής ηλικίας μέχρι και πολύ μεγάλους ανθρώπους εργαζόμενους με οικογένεια.

Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι είναι γνωστοί μέσα από την τηλεόραση όμως πιστεύω ότι έχουν καταφέρει να πάρουν αρκετό κόσμο μπροστά από το κουτί της τηλεόρασης και αυτό και μόνο για μένα είναι σημαντικό..

αυτά...

Υ.Γ. το συγκεκριμένο ποστ έχω σκοπό να το στείλω με e-mail στον 89,7 για να εισπράξω ποσοστά .

Ανώνυμος είπε...

εσύ μην χάσεις ρε Μαίρυ...αμέσως να βγάλεις λεφτα...γιαλαντζί κουμουνίστρια...χαχαχα

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Δεν ακούω ιμάτζιν γιατί μιλα΄νε πολύ. Εγώ αμα βάλω ράδιο θέλω να ακούω τα τραγουδάκια μου και όχι τον παρουστιαστη να μου λεέι τα δικά του. ΑΥτό για μένα. Πάντως από όσο έχω ακούσει από άλλους αρέσει ο Ιμάτζιν.

Erisadesu είπε...

to radio to fantastika na paizei mousikh kai na mi leei kriades.

Mega apogoiteush apo auto to stathmo alla eutixws den einai toso xeftila oso to republic.

Mousikh Kalh.
Krua anekdota mpolika

to prwi xekinaei me ton serverta apla kaneis den ton akouei sto grafeio den tou dinoume simasia
proxorame se skulo
Lupame alla O panagiotopoulos htan polu kaluteros htan htan ston 1055 edw apla einai mia vlakeia kai mish san na prospathei na kanei kati pou den einai diko tou.
Kanakis... eutixws pou pernei tilefona stous asxetous kai kanei kamia farsa kai mporoume kai tin akoume tin ekpompi tou giati aloios den axizei.

meta erxet enas nearos pou ton latrevw epeidh apla vazei puressence ka8e mnera tin idia wra :)

meta dio koritsia pou tin mia ston 1055 tin eixan gia komparso...apla prospernaw kai den akouw allazw sthatmo.

pragmatika o kaluteros radiofonikos stathmos einai autos pou exw kanei moni mou, akouw apo ola ta radiofnoa ekpompes kai o sindiasmos einai teleios

ATHLIOI GIOI RULEZ ilithio humour
gia ilithious akroates.

Μαίρη είπε...

Μαίρη όχι Μαίρυ !!!!!


το κέρατο μου!!!!!!!!!!!!!

Erisadesu είπε...

kai oxi mi perimeneis na pw kalo logo se auto blog.

Ανώνυμος είπε...

εντάξει μην τρελένεστε...σκεφτείτε όμως πως την πολύ δουλεία την βγάζουν 3-4 άτομα.Μπηκανέ δυναμικά και σίγουρα μια κοιλιά θα την κάνουνε.Εγώ προσωπικά θα ήθελα έστω τα απογεύματα να ασχολούνται περισσότερο με μουσική και κυρίως άτομα που ξέρουνε απο μουσική.Καλές οι γλάστρες αλλα για να τις βλέπεις,όχι να τις ακούς

Μαίρη είπε...

καλό λόγο μπορεί να μην πεις αλλά τόσα λόγια μαζί,ολόκληρη έκθεση , ούτε στο μσν από τη μέρα που γνωριστήκαμε δεν έχεις πει


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Erisadesu είπε...

egw kserw o ka8e maintanos kai akuros kanei radiofno se auth thn polh,
deite ton tupo pou kanei proinh ekpomph sto republic

toulahiston doste mou ekpompi
mousikh skata mporei na paizw
alla h fwn mou einai kaula

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι με κουράζει το μπλα μπλα στο ραδιόφωνο ακόμα και αν έχει πλάκα ή είναι πρωτότυπο.
Θέλω μόνο μουσική -από το πρωί που ξυπνάω μέχρι να πάω για ύπνο- και αν γίνεται (ξέρω δε γίνεται) και χωρίς καθόλου διαφημίσεις...
Ακούω (ακόμα) Republic γιατί μου αρέσουν οι μουσικές επιλογές παρόλο τον χαμό και τη βλακεία των Χριστουγέννων με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τον υπεύθυνο προγράμματος.
Επίσης γουστάρω πολύ τον αθηναϊκό best που τον ακούω από το ίντερνετ. Τέλεια κομμάτια, χορευτικά, χαρούμενα, ρυθμικά! Ότι πρέπει ενώ δουλεύω μπροστά από μια οθόνη.

moyratos είπε...

Φίλη Erisabetsu-chan, ποτέ δεν άφησα να εννοειθεί στις λίγες μέρες που ζεί ότι θα απορρίπτω απόψεις των επισκεπτών του blog μου. Το ότι έχεις κάποιες απόψεις αντιδραστικές όπως αφήνεις να εννοειθεί δεν με πειράζουν. Ούτως η άλλος ο καθένας έχει την δική του άποψη και οφείλουμε να την εκτιμήσουμε. Απλά η μόνη παράκληση να μην βρίζετε (για όλους το λέω), γιατί θα αναγκαστώ να σβήνω το σχόλιο.

Μαίρη είπε...

ΜΟυρατε να λες παλι καλά που γράφουν και μερικοί εδώ μέσα και άσε τις συστάσεις !!

πάω να φάω χαλβά ...λεμονάκι να βάλω ?

χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δε ξέρω γρι για τον imagine ούτε με ενδιαφέρει να μάθω μιας και δε πρόκειται στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον να τον ακούσω αλλά ρε άνθρωποι όσοι θέτε να ακούτε ΜΟΝΟ μουσική από το ραδιόφωνο, να πάρετε mp3-player. Ε μα πια, άλλο να μη θες να υπερβάλλουν οι παραγωγοί και άλλο να θες να παίζει μόνο κονσέρβα, δηλαδή έλεος, τζιζας κράιστ!

Ο Κανάκης πάντως από τους ΑΜΑΝ ακόμα μου την έσπαγε.

Μουράτε από πού κατάλαβες ότι είναι αντιδραστική η erisabetsu? Πολλά πράματα είναι, νοου ντάουτ, αντιδραστική δε ξέρω όμως...

Μαίρη είπε...

Έτσι ακριβώς είναι άθλιε !! Πολύ σωστή παρατήρηση αυτό με το mp3 από έναν άνθρωπο που έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο !!

φσσσσσσσσσ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα είστε των ακρων...είδατε κανείς να λέει πως θέλει να ακούει μόνο μουσική;αλλά δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ¨παρε την γιαγιά μου για περαστικά" ή τους νταλικέριδες και όλους τους αλλους που νομίζουν πως κάνουν πλάκα.Συμφωνώ και πολύ μάλιστα με εκείνο που έκανε ο Σερβετάς στις γιορτές με τα παιδάκια και θα προτιμούσα να έκανε αυτό κάθε μέρα απο το να λένε κάθε μέρα τα ίδια πράματα.

Μαίρη είπε...

πω πω πολύ γκρίνια είσαι ρε αδερφάκι μου χαχαχ

ραδιόφωνο κάνουν τα παιδιά όχι φιλανθρωπικό έργο !


P.S. τα ποσοστά μην ξεχάσεις σκύλε

Ανώνυμος είπε...

@Μαίρη
Δε ξέρω κανένα τέτοιο άνθρωπο.

Μαίρη είπε...

Εγώ παντως που άκουσα την εκπομπή σου με άρεσε !!
πρέπει να παραδεχτείς άθλιε κάποια πράγματα !!!!!!!!!χαχαχα

moyratos είπε...

A8LIE, το αντιδραστική το έγραψα γιατί η Erisabetsu-chan έγραψε .. "kai oxi mi perimeneis na pw kalo logo se auto blog." το οποίο είναι δικαίωμά της. Δεν είπα κάτι κακό, απλά μου αρέσει να υπάρχει η υγιείς αντιπολίτευση!!!! ;)) Δεν το εννοώ κυριολεκτικά και δεν το κατακρίνω αυτό, απλά γουστάρω τις απόψεις σας.

Μαιρούλα? Πάλι χαλβαδιάζεις στο Ίντερνετ??? χαχαχα !!!

Ο χαλβάς είναι έτοιμος και σε περιμένει !!! ;))

Πάντως παιδιά, το διαβάσανε στον Imagine και βλέπω να με βγάζουν στα κανάλια!!!! χαχαχαχχαχα Θα με βγάλουν στην Τατιανίδου και στην Σούζα και θα με πυροβολούν με αυτά που γράφουμε εδώ!!!!

Μαίρη είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !!



ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Takis Varatzas είπε...

Να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι πρόσφατα τον ανακάλυψα κι εγώ .. Δυστυχώς τον ακούω μόνο μέσω internet γιατί είμαι στο Νεο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Ξεχωρίζουν φυσικά οι superstar του σταθμού Σερβετάς, Κανάκης και ο DOG Σταθης. Τώρα όσον αφορά τα ανέκδοτα και το σχολιασμό φυσικό είναι σε άλλους να αρέσουν και σε άλλους όχι. Εγώ προσωπικά ανήκω στην πρώτη ομάδα οπότε keep rocking guys !!! Όσον αφορά αυτούς που λένε πως ραδιόφωνο ακούνε μόνο για τραγούδια και δεν αντέχουν τον σχολιασμό να πω πολύ απλά οτί αυτό που περιγράφουν δεν είναι ραδιόφωνο αλλά jukebox !

Ανώνυμος είπε...

Που θα βρω ένα τζουγκ μποξ με ακουστικά που να παίζει εμ πι θρι για να είμαι πιστή στις έξυπνες συστάσεις σας??? Όχι τίποτα, μη και στεναχωρεθείτε που κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από εσάς...
Καλά ούτε κουβέντα να επιλέγει ο καθένας το ραδιόφωνο που του αρέσει..
Ή θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί σας ότι ο ιμάτζιν είναι τέλειος ή να φορτωθούμε το τζουγκ μποξ στην πλάτη και να ψάχνουμε ακουστικά!
Απα πα πα!!!
Μόλις δεν συμφωνούν μαζί σου τσουπ! πάρε και μια εξυπνάδα να έχεις να δείξουμε βρε αδερφέ ότι το δικό μας κεφάλι είναι καλύτερο....
Ουγκ... :-S
Πάω στο άλλο το μπλογκ εκεί με τον Τσε που μπορώ να έχω την γνώμη μου! :-Ρ

moyratos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΡΑΜΠΟΥΣΚΑΑΑ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ???ΓΚΡΡ


ΜΠΟΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟ

!@#$%$%^&^&

moyratos είπε...

Ρε κορίτσιαααααα, έλεεεεεοοοοοςςςς!!!!

Το blog Μου βρήκατε να αντικαταστήσετε με τον ΟΤΕ?

Ξοδέψτε και μια κάρτα!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ;)))

Takis Varatzas είπε...

ΟΚ ... Δηλαδή βρε rab, αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη από σένα, σημαίνει ότι πάει να σου κλείσει το στόμα? Δεν σε παρεξηγώ, γιατί όπως λέει και η Μαίρη μόλις ξύπνησες !!! Όσο για το jukebox εκτός από τα mp3 player που μπορείς να ακούς από Έφη Θώδη εώς τον μακαρίτη Παβαρόττι υπάρχει και η κλασσική πρόταση... To αθάνατό Wurlitzer (μοντέλο 2008) το οποίο πλέον υποστηρίζει mp3, έχει touch screen, karaoke και σύνδεση με το internet ! http://www.gibson.com/Products/Wurlitzer/Jukeboxes/DigitalPrincess/

Φιλάκιαααααα !

Ανώνυμος είπε...

Τακη γιατί ακριβώς να με παρεξηγήσεις?
Χαλαρά!!
Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του δε χρειάζεται να δαγκώνετε...
Δηλαδή αν εγώ γουστάρω να ακούω ραδιόφωνο όλη μέρα και θέλω ραδιόφωνο ρε φίλε όχι εμ πι θρι ούτε και τζουγκ μποξ κλπ που μπορείτε να σκεφτείτε σας χαλάει?
Δηλαδή αν εγώ θέλω ραδιόφωνο και το βρίσκω κιολας με πολύ λίγο μπλα μπλα και ελάχιστες διαφημίσεις, με τις μουσικές επιλογές που μου ταιριάζουν σας χαλάει??
Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα?
Πρέπει σε όλους να αρέσει το στυλάκι της φάρσας και της πλάκας? Μα με το ζόρι???
Ε δεν γίνεται!!!
Υ.Γ.
Ενδιαφέρον αυτό με το Wurlitzer ειδικά αν έχει υποδοχές για 2 όφωνα να κάνω καραόκε ντουέτα με τη φίλη μου τη Μαίρη.
Υ.Γ.2
Δεν είχα μόλις ξυπνήσει γιατί δεν κοιμήθηκα. τσ!

Μαίρη είπε...

rabouska

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΡΑΟΚΕ ΣΥΝΤΟΜΑ !!

ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location