Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Πάει και ο Δεύτερος "Μιχαλάκης"


Πέρασε το 5ήμερο της Κέρκυρας (ευχαριστώ τους Skouliki, Τρελό Κουνέλι, Ποντίκι, Ασημώνη για τις ευχές τους)... Έλειψα για επαγγελματικούς λόγους έκανα και μίνι διακοπές αλλά η μέση .... εκεί!!!! Δεν λέει να περάσει! Θα μπορούσα και χειρότερα θα μπορούσε και καλύτερα .... Περιμένω τις μεγάλες διακοπές μπας και δω προκοπή (αν και ήδη άρχισα φυσικοθεραπείες!!!)

Επιστρέφω και βλέπω ότι μου ανατέθηκε το Υπουργείο Παιδείας (!!!!) ... Ε?

Μαζί και με άλλους υπουργούς και πρωθυπουργούς αναλάβαμε κυβέρνηση (;Ρ)

Ε λοιπόν ... ο Πρωθυπουργός μας έκλεισε την βουλή .... ΕΓΩ κλείνω τα σχολεία!!!!

Ε ναι λοιπόν ... παιδιά κλείνω τα σχολεία από Δευτέρα!!!


Τι? Ηδη κλείσανε? ... Φτουυυυυυυυυυ .... Το καθήκον μου μια φορά το έκανα .....



Πάμε και να τιμήσουμε έναν καλλιτέχνη (το τονίζω "καλλιτέχνης" και όχι σαν χαρακτήρας) που με αυτόν μεγαλώσαμε .... (σαν άνθρωπο τον κατακρίνω και πιστεύω πως μίλησε η Θεία δίκη!!!!)



Έφυγε σε ηλικία 50 χρονών από έμφραγμα ο Βig Mic ....

Ο "Βασιλιάς της Ποπ", ένας τραγουδιστής που έχει πουλήσει περισσότερα από 750 εκατομμύρια άλμπουμ, ο Michael Jackson, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (25/6)

Ο 50χρονος Jackson σταμάτησε να αναπνέει και υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και αμέσως κατέφθασε ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο UCLA Medical Center, όπου λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Jackson είχε χρόνια προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην ολοκλήρωσε περιοδεία τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τέσσερις προγραμματισμένες για το καλοκαίρι συναυλίες επιστροφής ακυρώθηκαν, με συνέπεια να προκληθούν ανησυχίες, ωστόσο στις 13 Ιουλίου θα διεξαγόταν η πρώτη μεγάλη συναυλία του για το 2009 στη Μεγάλη Βρετανία.

Η καρδιά του τον "πρόδοσε", όμως, και ο τραγουδιστής ιστορικών επιτυχιών όπως το "Thriller", το "Bad", το "Beat It", το "Billy Jean", το "You Are Not Alone" κ.ά, έφυγε από την ζωή και άφησε πίσω του τρία παιδιά, τον Michael Joseph Jackson Jr, την Paris Michael Katherine Jackson και τον Prince Michael Jackson II.




Πηγή cosmo.gr


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


7 σχόλια:

Skouliki είπε...

καλως τον
ελπιζω να περασες καλα εκει εκτος απο δουλεια

εφυγε ενας θρυλος και ειναι λογικο ο χαμο ς
ο ανθρωπος εφτιαξε μια ολοκληρη σχολη μονος του

Ανώνυμος είπε...

mori ke san anfropo den mporume na ton katakrinume gt den apodixtike tpt 2 fores katigorifike 2 fores tespa isos to mono akreo itan oti tu arese na kimate me pedia sto idio krebati!!!!!!! parafta parameni 1 apo tis megaliteres morfes tis mousikis

ps su etimazo GAMATO DORO gia ta geneflia su 5 aigiptii gia pote a se ferepefsun xampari den fa paris

admin είπε...

καλως ήλθες!! κρίμα για τον michael, τώρα όμως αναγνωρίζεται η αξία του!!

moyratos είπε...

Skouliki Πέρασα καλά όντως και θα μπορούσα καλύτερα αν δεν είχα το πρόβλημα με την μέση ......

Μωρή Δεν πιάνει αυτό με τους Αιγίπτιους!!! Μπορεί να ήταν αλήθεια μπορεί και ψέματα αυτά που έκανε .. Δεν θα τα μάθουμε ποτέ!!!

moyratos είπε...

Trelokounele για τους μεγάλους καλιτέχνες συχνά μετά θάνατον έρχεται η αξία του ...

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί που το 1993 είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά, δήλωσε μετά το θάνατο του σταρ, ότι λυπάται... αλλά είπε ψέμματα!

O Michael Jackson αθωώθηκε τότε, στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά στην πραγματικότητα αυτό τον σκότωσε...

Προσπάθησε να τα αφήσει όλα πίσω του, να συνεχίσει τη ζωή του και την καριέρα του, αφου πρώτα πλήρωσε τον διακανονισμό των 22 εκατομμυρίων δολλαρίων. Με τα δικά του λόγια, είχε πει "Ηθελα να προχωρήσω με τη ζωή μου. Πολύς κόσμος είχε ήδη πληγωθεί. Θέλω να κάνω μουσική, να τραγουδήσω, αυτό είναι το ταλέντο μου, η δουλειά μου, η ζωή μου".

Αλλά δεν τα κατάφερε... Τον κυνηγούσαν οι εφημερίδες, τα κανάλια, τα περιοδικά, η φημολογία, τα site, τα ανέκδοτα εις βάρος του, ...και τελικά οι δαίμονές του, απο τους οποίους ποτέ δε μπόρεσε να ξεφύγει. Βυθίστηκε στην κατάθλιψη, έχασε βάρος, άρχισε να παίρνει ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά... Σιγά σιγά εθίστηκε σε Demerol, Valium, Atvian και Xanax.

Αρχισε να ακυρώνει συναυλίες, τα τραγούδια του δεν πουλούσαν όσο πριν, και οι ελπίδες του να γίνει Πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών διαλύθηκαν.

Η Pepsi ακύρωσε το αποκλειστικό συμβόλαιο που είχε μαζί του, παρόλο που είχε ήδη κερδίσει για την εταιρεία 500 εκατομμύρια δολάρια. (Οι θαυμαστές του από τότε σταμάτησαν να πινουν το συγκεκριμένο αναψυκτικό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά της εταιρείας προς το ειδωλό τους)

Το album του "History" που ακολούθησε, περιλάμβανε τραγούδια που μιλούσαν για την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση και το θυμό του προς τα ΜΜΕ (Scream, Tabolid Junkie, Stranger in Moscow).

Ο Jordan Chandler που τον κατηγόρησε το 1993, ειναι τώρα 26 χρονών και ζει σε μία έπαυλη αξίας 2.35 εκ. δολαρίων στο Long Island. Ελαβε την τελευταία χρηματική δόση από τον Michael Jackson to 1999 και λίγες μέρες πριν, κυνηγημένος από τις τύψεις του μίλησε δημοσίως για ό,τι έγινε ...."Ποτέ δεν ήθελα να πω ψέμματα και να καταστρέψω τον Michael Jackson. Ο πατέρας μου με ανάγκαζε να λέω ψέμματα, μόνο ψέμματα... Ήταν δική του ιδέα, ήταν μία διέξοδος απο τη φτώχεια μας... Τώρα πια δεν μπορώ να πω πόσο λυπάμαι και πόσο έχω μετανιώσει... και δεν ξέρω αν ποτέ σε κάποια ζωή ο Michael μπορεί να με συγχωρέσει".

epese to parapano minima sta xeria mu ke ipa na to postaro gt polis kosmos pistepse tote alla tespa oti egine egine rip KING

moyratos είπε...

Φίλε ανώνυμε και καλά κάνεις και το ποστάρεις!!!! Όντως όλα τραγικά ακούγονται και φαίνονται. Η δύναμη των ΜΜΕ είναι τεράστια. Προφητική ταινία ήταν το 'Ένα κανάλι, ένας προέδρος και ένα σκάνδαλο" (ή κάπως έτσι!!!!!) και ήταν η "αποκάλυψη" για τον πόλεμο (τον πρώτο) της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Στείλε και το λινκ για το συγκεκριμένο άρθρο να κάνω μια αναδημοσίευση.

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location