Κυριακή 25 Μαΐου 2008

EUROVISION 2008 !!! (και όχι ΜΟΝΟ!!!)

Δεν τα καταφέραμε για την πρωτιά τελικά στο Βελιγράδι. Παρότι ήταν στο γήπεδο όπου στο EUROBASKET 2005 σηκώσαμε την κούπα. Δεν μας βγήκε το γούρι. Δεν έπιασαν και οι ευχές του Βαρθολομαίου ... Να δούμε τώρα από τις ευχές στα στυλό των Πανελλήνιων Εξέτάσεων πως θα πάνε!!!!!

Σάκη & Βαλάντη, μας κάνατε υπερήφανους!!!! 3η θέση με αρκετά 12άρια ... Μας έφαγαν οι Ρώσοι!!! Ο Αμπράμοβιτς μετά την πίκρα από τα πέναλτι της Τσέλσι "καθάρισε" στην EUROVISION και σήκωσε την κούπα!!!! Ήταν η πρώτη του Ευρωπαϊκή διάκριση ως πρόεδρος συλλόγου!!!!!


Σας αφιερώνω παρακάτω ένα βιντεάκι για τον "φίλο μας" τον Bush που περιγράφει τις "προθέσεις" του!!! Έπρεπε να κατέβει EUROVISION ... Πιστέψτε μεείχε την πρωτιά στο τσεπάκι του!!!!





Θέλω επίσης, μιας και λόγω ενός ιού που άρπαξε ο Η/Υ μου (ευτυχώς πιστεύω τον θεράπευσα) να κάνω όλα τα post σε ένα!!!

Δείτε και κάποια funny videos που βρήκα σερφάροντας!!!!



Magic scratch in the cat!!! Where is the hand ΩΕΩΩΩΩ !!!





Cat Confused by Scratching! Funny - video powered by Metacafe






Επίσης ένα κορυφαίο animation από Argentina ....





Γατοαστακομαχία !!!!




Lobster VS Cat - video powered by Metacafe




Και τα νέα του Τριφυλλιού!!!!! Άρε Παναθηναϊκάκες όλου του κόσμου .... Μόνο στα όνειρα έτσι!!!!!




No english title - video powered by Metacafe





Ελπίζω να σας άρεσαν!!! Θα βρω και άλλα ... αλλά ..... άλλά ..... εεεεεεε ... Τέσπα!!!!



PS: Ο ιός λέγεται mistikotitatuipologisti!!!! Είναι γαμάτος ιός!!!! Θέλει πολύ παίδεμα αλλιώς η εύκολη λύση .... FORMAT!!!!

PS2: Φτιάξαμε ένα νέο Bloggaki "ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?" όπου θέλουμε να αναλύουμε πάσης φύσεως προβλήματα. Από τεχνολογικά, ερωτικά, ψυχολογικά, γρίπη, "αθλητική τρέλα" μέχρι ... και τίποτα!!!! Θα παραθέσω εκεί το πρόβλημα με τον ιό σε post με τουςς τρόπους που το αντιμετώπισα. Βέβαια είναι λίγο σε beta στάδιο το blog μας, αλλά δεχόμαστε οποιαδήποτε βοήθειά σας για την ολοκλήρωσή του. Ούτως η άλλως, θέλουμε να το κάνουμε σαν βιβλιοθήκη προβλημάτων ώστε να υπάρχουν αρχειοθετημένες οι λύσεις τους και να μην ψάχνετε άδικα.


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


5 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

Φορτσάτος βλέπω Μουράτε. Θέλεις να μπει καλά η εβδομάδα ε; :P
Συγχαρητήρια για το χάλκινο. Πιστεύω πως μετά από ένα σκληρό μήνα ταξιδιών, ξενυχτιών, με παρασκήνιο και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, η τρίτη θέση είναι μεγάλο επίτευγμα. Σάκης και Βαλάντης είναι δύο μικροί θεοί για εμάς πλέον!!!

Μαίρη είπε...

ΕΓΩ είμαι θεά !!

Ανώνυμος είπε...

mprabo sta pedia ke is anotera ore :D

Takis Varatzas είπε...

Μπράβο μας !

Όλοι στο Εχεις Πρόβλημα !

Μαίρη είπε...

Ο «πολιτισμός» της ελληνοαμερικανιάς θριάμβευσε. Το κιτς αποθεώθηκε. Η πολτώδης ομογενοποίηση, ο αχταρμάς του παγκοσμιοποιημένου οδοστρωτήρα σάρωσε στο πέρασμά του ακροαματικότητες και τηλεθεάσεις.
«Το 95% των Ελλήνων τηλεθεατών είδαν "Γιουροβίζιον"», πανηγυρίζει η κρατική τηλεόραση, αυτός ο στυλοβάτης της Τέχνης και του Πνεύματος. Ο μυστικός τους συνδυασμός - το «σίκρετ κομπινέισον» που έχουν στη διάθεσή τους και περιλαμβάνει τεράστιες ποσότητες τηλεκατευθυνόμενης βλακείας, χρυσοποίκιλτα στρας, απαστράπτοντα φλας, πλυντήρια εγκεφάλων και διοξινούχα καταναλωτικά πρότυπα - νίκησε.

Αλλά οι «νικητές» δεν πέτυχαν και κάτι το τόσο εξαιρετικό, όσο θέλουν να διαφημίζουν. Εξήντα χρόνια πριν, δηλαδή πολύ καιρό πριν το φιλοθεάμον κοινό πιάσει στασίδι για να δει Γάλλους, Ρώσους, Αρμένιους και Αζέρους να διαγωνίζονται στα... εγγλέζικα, ένας ολόκληρος λαός, ένα ολόκληρο έθνος, είχε πειστεί από μια ραδιοφωνική εκπομπή ότι στη Νέα Υόρκη και στο Σικάγο είχε γίνει απόβαση... Αρειανών.

Οι Αρειανοί, τελικά, δεν ήρθαν. Από «ούφο» πάντως, ποτέ δεν υπήρξε έλλειψη. Η επιβεβαίωση του φαινομένου, επομένως, ούτε πρωτοφανής είναι, ούτε κάποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία συνιστά.

Νίκος Μπογιόπουλος

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location