Τρίτη 6 Μαΐου 2008

BLOGS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Λέω από σήμερα να κάνω μια μικρή παρουσίαση με κάποια blogs που κύνησαν την περιέργειά μου και αξίζει να τα ρίξετε μια ματιά. Θα βρίσκετε τα link τους στην νέα στήλη (δεξιά) "New Entries" και έπειτα, όταν θα έχω πιο πολύ χρόνο για να "καλοπίσω" το blog μου, στην κανονική τους θέση (όπως είναι μέχρι σήμερα).

Ξεκινάω την περιήγησή μου από ένα "TAXI" της πόλης μας, που έχει να "δώσει" πολλές ιστορίες (HollyWood!!!) από την καθημερινή του ζωή!!! (Είσοδος με μουσική ..... "Mr CabDriver ..") ...


.... Συνεχίζω με την είδηση (ίσως κάποιοι να το ξέρουν ήδη) .... "Πιτσιρίκος Is Back Again" !!! Ναι, καλά διαβάζετε, ανανεωμένος και δυναμικός επέστρεψε με .... εκπλήξεις!!! Κάνει και εκπομπή στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ 100,3 !!!! Πιτσιρίκο μας έλειψες!!! (ελπίζω να επιστρέψει και η "ψιλικατζού"!!!)


Ένα κάπως ... "αμετανόητο" blog έρχεται να "χορέψει" την ησυχία μας!!! (είχε και ένα μικρό ατυχηματάκι αλλά ευτυχώς όλα καλά!!!) Ααααα .... να μην ξεχάσω να σου πω για την ελιά ... είτε είναι αλλουνού είτε είναι δικιά σου, ξερίζωσέ την ρημάδα ένα βράδυ και πούλα την σε κανένα "φτωχαδάκι" να βγάλεις κανένα "παραδάκι" !!!!



Τέλος, ένας άλλος "φάρος" μας προφυλάσει από "ξένα βράχια"!!! Τι μου θύμισες με το "Αλκατράζ"!!!!


Τέλος, τα 2α "BlogoOscars 2008" είναι γεγονός!!! Ναι δεν είναι τυχαίο το ότι έχουμε τεράστια απήχηση!!!





Σας εύχομαι καλή επίσκεψή σας, καλή ανάγνωση και μην ξεχνάτε ... Αν τύχει κάτι καλό, στείλτε το και από εδώ!!!!



ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ .... Ε Δ Ω !!!







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ που και εγώ είμαι εδώ μέσα!
Εύχομαι τα καλύτερα.

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location