Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ "Κ*ΛΟΣΦΑΛΙΑΡΑΣ"

Η ΜΟΥΡΑΤΟΣ ΑΕ ως διοργανώτρια αρχή, και μετά από πρωτοφανή αίτηση διαγωνιζομένων να παραιτηθούν, οφείλει να ακυρώσει τον διαγωνισμό.

Παρότι τα δείγματα δεν μπόρεσαν να επαλληθευτούν και να μπορέσουν να αποδωδοθούν ευθύνες και κυρώσεις στους φταίχτες, το άθλημα της κ*λοσφαλιάρας αποσύρεται από τις λίστες των Ολυμπιακών αθλημάτων, μέχρι νεοτέρας αναβάθμισης του αθλήματος, καθώς επίσης και νέων αναβολικών ουσιών τα οποία δεν θα μπορούν να βρεθούν από τις αρμόδιες αρχές και εργαστήρια κατά του ντόπινγκ!

Η ΜΟΥΡΑΤΟΣ ΑΕ, οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω:

1) Χορηγούς για την οικονομική βοήθεια που παρείχαν στους αγώνες (ξεχνάμε βεβαίως το κλασσικό τικ που έχουμε !!!!)

2) Αθλητές - συμμετέχοντες που με την "ρωμιοσύνη" τους, τα "ΑΤΡΙΧΑ" στιβαρά και καλογυμνασμένα κορμιά τους, έκαναν τα πάντα για την "δόξα", θυσιάζοντας την υγεία τους για τον βωμό της δόξας !!!!

3) Τις εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής (γνωστές και ώς ντόπες) για την άμεση, ανταγωνιστική και με μεγάλα αποτελέσματα (συνεχή ρεκόρ από τους συμμετέχοντες) για την ευγενή άμυλα και ήθος "καθαρών" αγώνων (αφού τα αποτελέσματα δεν μπόρεσαν να επαληθευτούν - κάποιος αγόρασε ούρα σε σκόνη - το είδαμε και αυτό!!!) που απέφεραν.

4) Να πω και ένα ευχαριστώ στην μάνα που με έφερε στον κόσμο, στον πατέρα μου που συνηγόρησε και βοήθησε σε αυτό, εεεεεε στην κλινίκη που με ξεγέννησε (δεν θυμάμαι ποια ακριβώς), στους σασκάλους - καθηγητές που με μόρφωσαν, ...... σαν να το παρατράβηξα λιγάκι έ? Πολύ Όσκαρ βλέπω !!!!


Μετά τιμής - και θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο μέλλον .... -


Η διοργανώτρια αρχή...


ΜΟΥΡΑΤΟΣ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location