Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Πάει και ο Δεύτερος "Μιχαλάκης"


Πέρασε το 5ήμερο της Κέρκυρας (ευχαριστώ τους Skouliki, Τρελό Κουνέλι, Ποντίκι, Ασημώνη για τις ευχές τους)... Έλειψα για επαγγελματικούς λόγους έκανα και μίνι διακοπές αλλά η μέση .... εκεί!!!! Δεν λέει να περάσει! Θα μπορούσα και χειρότερα θα μπορούσε και καλύτερα .... Περιμένω τις μεγάλες διακοπές μπας και δω προκοπή (αν και ήδη άρχισα φυσικοθεραπείες!!!)

Επιστρέφω και βλέπω ότι μου ανατέθηκε το Υπουργείο Παιδείας (!!!!) ... Ε?

Μαζί και με άλλους υπουργούς και πρωθυπουργούς αναλάβαμε κυβέρνηση (;Ρ)

Ε λοιπόν ... ο Πρωθυπουργός μας έκλεισε την βουλή .... ΕΓΩ κλείνω τα σχολεία!!!!

Ε ναι λοιπόν ... παιδιά κλείνω τα σχολεία από Δευτέρα!!!


Τι? Ηδη κλείσανε? ... Φτουυυυυυυυυυ .... Το καθήκον μου μια φορά το έκανα .....



Πάμε και να τιμήσουμε έναν καλλιτέχνη (το τονίζω "καλλιτέχνης" και όχι σαν χαρακτήρας) που με αυτόν μεγαλώσαμε .... (σαν άνθρωπο τον κατακρίνω και πιστεύω πως μίλησε η Θεία δίκη!!!!)



Έφυγε σε ηλικία 50 χρονών από έμφραγμα ο Βig Mic ....

Ο "Βασιλιάς της Ποπ", ένας τραγουδιστής που έχει πουλήσει περισσότερα από 750 εκατομμύρια άλμπουμ, ο Michael Jackson, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (25/6)

Ο 50χρονος Jackson σταμάτησε να αναπνέει και υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και αμέσως κατέφθασε ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο UCLA Medical Center, όπου λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Jackson είχε χρόνια προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην ολοκλήρωσε περιοδεία τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τέσσερις προγραμματισμένες για το καλοκαίρι συναυλίες επιστροφής ακυρώθηκαν, με συνέπεια να προκληθούν ανησυχίες, ωστόσο στις 13 Ιουλίου θα διεξαγόταν η πρώτη μεγάλη συναυλία του για το 2009 στη Μεγάλη Βρετανία.

Η καρδιά του τον "πρόδοσε", όμως, και ο τραγουδιστής ιστορικών επιτυχιών όπως το "Thriller", το "Bad", το "Beat It", το "Billy Jean", το "You Are Not Alone" κ.ά, έφυγε από την ζωή και άφησε πίσω του τρία παιδιά, τον Michael Joseph Jackson Jr, την Paris Michael Katherine Jackson και τον Prince Michael Jackson II.




Πηγή cosmo.gr


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ!!!!


Μαγκιά μου που μαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ μαγκιά μου ... μαγκιά μου ...

Άντε δείτε τι ΜΑΣ βρήκα!!!!




Βασικά βρήκα και έναν μάγο ... έτσι για να σας φτιάξω την διάθεση με μερικά"ΜΑΓΙΚΑ" κόλπα!!!!





Την κοπανάω μερικές μέρες για επαγγελματικούς (Κέρκυρα ... Κέρκυρα ... με το ποντικονήσι!!!!) λόγους και ξεκούραση-ανάρρωση (βλέπετε τα γεράματα με την δισκοκοίλη χτύπησαν!!!!)

Εις το επανηδήν ....

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΑ ΤΟ BLOGGING

Κάνοντας βόλτα σε διάφορα blogs έπεσε στην αντίληψή μου το παρακάτω πολύ σοφό!!!! Πιστεύω πως είναι ο "άγραφος νόμος" του blogαρίσματος!!!


"Κουβαλώντας λοιπόν κάποια εμπειρία εκθέτω τις απόψεις μου:

Κάθε νέος blogger πιστεύω θα περάσει απαραίτητα από κάποια στάδια στο χώρο. Το πρώτο στάδιο θα είναι να προσπαθήσει να αποκτήσει το ζωτικό του χώρο. Μια θεμιτή ενέργεια αλλά ο τρόπος που θα το κάνει θα τον χαρακτηρίσει. Στο πρώτο στάδιο θα είναι αρκετά απαλός και δεν θα επιδιώξει να αφήσει το προσωπικό του στίγμα. Σ΄ αυτό το στάδιο ο blogger θα πιστέψει πως είναι μοναδικός, ο πιο έξυπνος και πως η μπλογκόσφαιρα κινείτε γύρω απ΄ αυτόν.(χαχα, απατάσαι νεαρέ ε…υπάρχει κι άλλος κόσμος έξω απ’ το κεφάλι σου…)

Στο δεύτερο στάδιο η άμεση συμμετοχή με τον χώρο θα τον “υποχρεώσει” κατά κάποια τρόπο να δηλώσει ταυτότητα. Αυτό επειδή ακόμα και αν αγγελικά κινηθεί στο πρώτο στάδιο θα πρέπει να είναι υπαρκτός άγγελος για να παραμείνει τέτοιος. Ο χώρος της μπλογκόσφαιρας κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι πιο ελεύθερο κυκλοφορεί στην αγορά της έκφρασης. Είναι πολύ καλά αυτορυθμιζόμενος από σιωπηλούς και δίκαιους κανόνες αλλά και προσφέρει πλούσια γκάμα εργαλείων να προστατέψει κάποιος τον εαυτό του αν έτσι νιώσει. Ο χώρος από μόνος του ρίχνει κουκούλες και προβάλει αληθινές διαθέσεις με το πέρασμα του χρόνου. Σ’ αυτό κατά τη γνώμη μου συμβάλει η άμεση εμπλοκή μαζί του. Αν κάποιος απέχει ψυχικά απ’ αυτόν και μπαίνει μια φορά τη βδομάδα ίσως μπορεί να προβάλει την καλή του εικόνα για πολύ καιρό. Όπως ακριβός στην ΤV αν έχει κανείς εκπομπή μιά φορά τη βδομάδα. Αν έχει καθημερινή εκπομπή όμως κοινώς θα ξεκατινιαστεί κάποια στιγμή αναπόφευκτα. Πράγμα όμως κατανοητό. Η κατανόηση στις αδυναμίες έκφρασης των bloggers είναι ένα άλλο από τα υπέρ μας στοιχεία. Καταλαβαίνουμε και προσπερνάμε.

Στο τρίτο στάδιο - κατά τη γνώμη μου πάντα – ο blogger θα επιχειρήσει ένα είδος ξεκαθαρίσματος διαθέσεων αφού στο πρώτο στάδιο “εξαπλώθηκε” τυφλά.

Αν αντέξει μέχρι το τέταρτο στάδιο - και δεν έχει αποχωρήσει - θα έχει στο κεφάλι του μια πλήρη εικόνα του χώρου, θα γνωρίζει τι ακριβός ζητά απ’ την ενασχόληση του μ’ αυτόν και όλα τα υποθετικά σενάρια που τον διακατείχαν όταν μπήκε θα έχουν εξατμιστεί.

Θα είναι πλέων συνειδητοποιημένος στο χώρο και μέσα από τη διαδικασία θα τον έχει αγαπήσει - αν την αντέξει και την περάσε...."

Από τον φίλο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ .... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙ !!!!!


Καλό μήνα και καλό καλοκαιράκι .... Ελπίζω να μην είναι δράμα φέτος με την και καλά "κρίση" που μαστίζει τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο από την Τηλεοπτική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" που συνάμα διανύει την τελευταία εβδομάδα εκπομπών ....

Μιλάει για έναν "Μαμιά της γειτονιάς" που δεν του ξέφυγε καμία .... εώς και κανένας!!!!






ΥΓ: Το Ευγενάκι όλα τα λεφτά ε? Πονηρούληδες!!!!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location