Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ !!!

Ρε παιδιά, τι θα γίνει με τα παράθυρα των καναλιών?

Κάθομαι να δω και γω μια φορά μετά από μέρες ειδήσεις (και ειδικότερα του STAR), και αυτό γιατί βλέπω αυτό που θέλω σε 15 λεπτά και μετά βάζει τα κουτσομπολίστικα και τα έχω για παρέα ενώ ασχολούμαι με τον υπολογιστή.

Κάθομαι που λέτε εχθές και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα δελτία. Κοντοστέκομαι στο MEGA και τι να δω!!! 6 παράθυρα ανοιχτά με αντίστοιχους καλεσμένους!!! Στον ΑΝΤ1 4 παράθυρα, στον ALPHA 5 παράθυρα (ο Χατζηνικολάου στο πιο μεγάλο εννοείτε!!!)...

Τα πήρα στο κρανίο όταν άρχισαν να μιλάνε όλοι μαζί!!! Έτσι είστε? Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί τους δικούς μου καλεσμένους (μετρήστε τους κιόλας να δείτε ότι έσπασα ρεκόρ καλεσμένων!!! 54!) και Αη Σιχτήρ με τα παράθυρά σας!!!

Αααα .... και που είστε.... κλείστε και κανένα γιατί μπάζει και πουντιάσαμε!!!




Κατά τα άλλα ... έγκυρο δελτίο ειδήσεων!!! Βρε δεν 'πα να κλείσετε λέω εγώ!!! Μου χε και ο Εισαγγελάτος θέμα την ακρίβεια το βράδυ!!! Συγκρίσεις και επικρίσεις με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν μας είπαν όμως πόσο παίρνουν αντίστοιχοι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι!!! Δεν μας είπαν οι καλεσμένοι βουλευτές πόσα παίρνουν οι αντίστοιχοι Ευρωπαίοι!!! Δεν ανέφεραν πουθενά για τις αυθαίρετες βίλες που κάνουν όλοι οι δικοί μας σε σχέση με τους Ευρωπαίους!!!!

Άντε γεια!!!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


Κυριακή 25 Μαΐου 2008

EUROVISION 2008 !!! (και όχι ΜΟΝΟ!!!)

Δεν τα καταφέραμε για την πρωτιά τελικά στο Βελιγράδι. Παρότι ήταν στο γήπεδο όπου στο EUROBASKET 2005 σηκώσαμε την κούπα. Δεν μας βγήκε το γούρι. Δεν έπιασαν και οι ευχές του Βαρθολομαίου ... Να δούμε τώρα από τις ευχές στα στυλό των Πανελλήνιων Εξέτάσεων πως θα πάνε!!!!!

Σάκη & Βαλάντη, μας κάνατε υπερήφανους!!!! 3η θέση με αρκετά 12άρια ... Μας έφαγαν οι Ρώσοι!!! Ο Αμπράμοβιτς μετά την πίκρα από τα πέναλτι της Τσέλσι "καθάρισε" στην EUROVISION και σήκωσε την κούπα!!!! Ήταν η πρώτη του Ευρωπαϊκή διάκριση ως πρόεδρος συλλόγου!!!!!


Σας αφιερώνω παρακάτω ένα βιντεάκι για τον "φίλο μας" τον Bush που περιγράφει τις "προθέσεις" του!!! Έπρεπε να κατέβει EUROVISION ... Πιστέψτε μεείχε την πρωτιά στο τσεπάκι του!!!!





Θέλω επίσης, μιας και λόγω ενός ιού που άρπαξε ο Η/Υ μου (ευτυχώς πιστεύω τον θεράπευσα) να κάνω όλα τα post σε ένα!!!

Δείτε και κάποια funny videos που βρήκα σερφάροντας!!!!



Magic scratch in the cat!!! Where is the hand ΩΕΩΩΩΩ !!!





Cat Confused by Scratching! Funny - video powered by Metacafe






Επίσης ένα κορυφαίο animation από Argentina ....





Γατοαστακομαχία !!!!




Lobster VS Cat - video powered by Metacafe




Και τα νέα του Τριφυλλιού!!!!! Άρε Παναθηναϊκάκες όλου του κόσμου .... Μόνο στα όνειρα έτσι!!!!!




No english title - video powered by Metacafe





Ελπίζω να σας άρεσαν!!! Θα βρω και άλλα ... αλλά ..... άλλά ..... εεεεεεε ... Τέσπα!!!!



PS: Ο ιός λέγεται mistikotitatuipologisti!!!! Είναι γαμάτος ιός!!!! Θέλει πολύ παίδεμα αλλιώς η εύκολη λύση .... FORMAT!!!!

PS2: Φτιάξαμε ένα νέο Bloggaki "ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?" όπου θέλουμε να αναλύουμε πάσης φύσεως προβλήματα. Από τεχνολογικά, ερωτικά, ψυχολογικά, γρίπη, "αθλητική τρέλα" μέχρι ... και τίποτα!!!! Θα παραθέσω εκεί το πρόβλημα με τον ιό σε post με τουςς τρόπους που το αντιμετώπισα. Βέβαια είναι λίγο σε beta στάδιο το blog μας, αλλά δεχόμαστε οποιαδήποτε βοήθειά σας για την ολοκλήρωσή του. Ούτως η άλλως, θέλουμε να το κάνουμε σαν βιβλιοθήκη προβλημάτων ώστε να υπάρχουν αρχειοθετημένες οι λύσεις τους και να μην ψάχνετε άδικα.


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION

Αγαπητοί μου φίλοι..... είναι φοβερό .... τρομερό .. .. και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ !!!!

Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!

Ο Σάκης και ο Βαλάντης είναι στον τελικό της EUROVISION!!!

Απολαύστε τους και πάλι πριν τον μεγάλο τελικό της EUROVISION του Σαββάτου.




Μπράβο Σάκη και Βαλάντη.

Καλή επιτυχία από όλους μας για τον μεγάλο τελικό.


Φέρτε μας την ΚΟΥΠΑ της EUROVISION στην ΕΛΛΑΔΑ.




ΑΑΑΑΑΑΑ .... να μην ξεχάσω ....

Σήμερα αρκετοί από εσάς θα θέλετε να δείτε τον τελικό του Champions League, αλλά ίσως αντμετωπίσετε πρόβλημα με την κοπέλα - σύζυγο - φιλενάδα - συγκάτοικο....

Δείτε τρόπο για να επιβληθείτε και να δείτε εσείς και μόνο εσείς τηλεόραση χωρίς ΠΡΗΞΙΜΟ!!!!



Moretti Beer - video powered by Metacafe




ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ & ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ (και αυτό!!!)

Ελλάδα εν έτη 2008 ..... (τώρα πρό Χριστού ή μετά εσείς θα το κρίνετε .... ) ....


.....

Πως να το περιγράψω δεν ξέρω!!!! Άκουγα ραδιόφωνο (Imagine 89,7), και ξαφνικά πέφτει ένα μήνυμα στην εκπομπή ...

"Ακούστε ακούστε ... αγιάζουνε τα στυλό των μαθητ
ών που θα συμμετέχουνε στις φετινές πανελλήνιες ... "

Τι να πω? Δείτε αποκλειστική φωτό παρακάτω ...


Πρόκειται για μοντάζ και όχι για αληθινό γεγονός!!!!


Τι είδαμε και τρελαθήκαμε στο Ράδιο Αρβύλα στην σημερινή εκπομπή? Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το φωτογραφίσω αλλά θα σας το παραθέσω με μικρή απόκλιση ...


"Προς τους πιστούς του Ιερού Ναού (τάδε)

Την Κυριακή από της 7.00 μμ εώς 8.00 μμ

Θα διεξαχθεί παράκλιση για τους μαθητές οι οποίοι θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Παρακαλούμε όπως γράψετε τα ονόματα των μαθητών που θα θέλατε να γίνει η παράκληση ..."


Back στο σήμερα... Κόσμος 2008 .... ώρα 19.00 ....

.... bzzzzzz .....

Ε βέβαια, μόνα τους τα στυλό δεν θα πάνε να γράψουν .. κάποιοι θα τα συνοδεύουν στα θρανία ... Να μήν κάνουμε κάτι και για τους συνοδούς? ....

Ε ΡΕ Τ Ρ Ε Λ Α που κουβαλάμεεεεεε

Που να πιάσουν και οι ζέστες .... Εννοείτε πως και ο αγιασμός των στυλό και η παράκληση δεν θα γίνουν με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ !!! Αλλιώς δεν θα πιάσει!!!!!

Δεν τα βάζω με την θρησκεία αλλά τελικά αν το δείτε χαλαρά έχει πολύ γέλιο ....


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!

Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

ΕΝΑ POST ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ !!!

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον άδικο χαμό της Αμαλίας. (για να μάθετε ποια ήταν η Αμαλία μπείτε εδώ)

Θα ήθελα να προτείνω το εξής και θα παρακαλούσ
α σε όλους τους bloggers να το προωθήσουν παντού, για την 1η Ιουνίου 2008, ημέρα της Αμαλίας.

Πρόταση:


Να postάρουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι bloggers στα blog τους ένα κοινό post (πρότασή μου το τελευταίο post της Αμαλίας από το blog της το οποίο θα βρείτε εδώ) μαζί με το βιντεάκι από το youtube που θα βρείτε εδώ. Στο τέλος του κάθε post θα μπορεί ο καθένας μας να γράψει ένα σχόλιο για το θέμα της υγείας.

Σκοπός αυτού του post είναι:
1) για τον άδικο και ταλαιπωρημένο χαμό της Αμαλίας (σκεφθείτε ότι μπορεί να συμβεί και σε όλους μας κάτι αντίστοιχο)
2) Με την συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων blogger θα ξεθαφτεί και πάλι η υπόθεση και να ερευνηθεί εις βάθος μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Έτσι απλά για να τιμήσουμε την μνήμη της όσο το δυνατόν περισσότεροι bloggers και να κράξουμε το κατεστημένο που επικρατεί με τα φακελάκια και τις δήθεν αμπελοφιλοσοφίες των μπακαλογι
ατρών.

Το post να έχει την παρακάτω μορφή:



"Tα 15' του Γουόρχολ να αφήσουν βάση"

"Παιδιά, σε πρώτη φάση, ΄νομίζω οτι τα πράγματα καλα πήγαν.Η μπλογκόσφαιρα δημιούργησε "κάτι". Ως προς τα δικά μου κίνητρα θέλω να πω. Το ρημαδοφάρμακο που μού στερούσαν, είχα καταφέρει και το είχα πάρει λίγο πριν γίνει αυτό το ξέσπασμα με το fakellaki , οπότε η θέλησή μου όλη μπορούσε πλέον να επικεντρωθεί στη μεγάλη μου επιθυμία: να σταματήσουν οι (περισσότεροι) γιατροί που είναι τα αλαζονικά βόδια να είναι κατεστημένο. Αν είναι και δε μπορούν να εξαφανιστούν, ας είναι τουλάχιστον η εξαίρεση- όχι ο κανόνας ρε παιδια, ΟΧΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ. Μαγικό ραβδάκι δεν υπάρχει, δυστυχώς. Ήθελα να δείξω μόνο κάποιους τρόπους άμυνας, κι ένας από αυτούς είναι η δημοσίευση του τι γίνεται: τη σκέφτονται τη φημουλα τους όλοι αυτοί που δε βρίσκουν ραντεβου παρά μόνο μετά από έξι μήνες εκτος κι αν..... Τη σκέφτονται τη μείωση της πελατείας όλοι αυτοί που πας να σού κόψουν τις αμυγδαλές και βγαίνεις τελικά με βλεφαροπλαστική..... Τη σκέφτονται την αποζημίωση που θα δώσουν (αν σοβαρευτούν τα ελληνικά δικαστήρια) αυτοί που σου δίνουν αγωγή για ζάχαρο, ενώ έχεις υπογλυκαιμια.... Λυπάμαι που λόγω παρελθόντων ετών την έχουν γλιτώσει οι περισσότεροι δικοί μου Προκρούστηδες - αλλά η αλήθεια οταν βγαινει προειδοποιεί τουλάχιστο τα επόμενα υποψήφια θύματα Οσο για την τηλεόραση, θέλω να ξέρετε γιατι δε βγήκα, παρ'όλο που από χθες το ξημέρωμα με έχουν ζητήσει Ο-Λ-Ο-Ι και τους ευχαριστώ. Ο ένας λόγος είναι αυτός που έχω γράψει και στο "ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ", αλλά μάλλον το πήραν για πλάκα: λόγω της κατάστασης των πνευμόνων μου, η φωνή μου δεν αντέχει εντάσεις και βήχω μόλις θυμώσω ή σηκώσω λίγο την ένταση της φωνής. Λέτε να είχα απέναντί μου κανένα ιατρίδιο (γιατι,αλλιώς,γιατί να πάω;) ή κανένα Σούρα και να μην ένιωθα ένταση; Αφήστε που στα πάνελ συνήθως αυτός που δεν έχει επιχειρήματα φωνάζει για να υπερκαλύψει τους άλλους- άρα είμαι χαμένη από χέρι!! Δεν ήθελα να δείξω εικόνα αδυναμίας λόγω της φωνής μου και μόνο, γι αυτό και θα συνεχίσω να παλεύω γραπτώς- μεχρι τουλάχιστον (αν) βελτιωθούν οι αναπνοές μου. Δευτερον, πού θα βρισκόταν γιατρός να υποστηρίξει έστω τα εξωφθαλμα δίκαιά μου; Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Νομίζω οτι και -προς το παρόν- γραπτώς μπορώ να δείξω οτι υπαρχει τρόπος προστασίας από όποιες σαρκοβόρες,ευρω-βόρες κλπ διαθέσεις.... Ηδη, εγώ, στη δεινή κατάσταση που είμαι, και πέρα από την τύχη που είχα να πέσω σε αξιοπρεπείς ανθρώπους τελευταία, και με "άλλους" που αναγκαστικά έχω μπλέξει εμβόλιμα ΔΕΝ εχω δώσει φακελλάκι εδώ και δυο χρόνια, παρ'οτι αμέσως ή εμμέσως μου ζητήθηκε!!! (καμιά φορά θα δημοσιεύσω δυο τέτοια περιστατικά μόνο και μόνο για να γελάσουμε) Κλείνοντας, θα ήθελα να πω μια φράση του γιατρού του Ανευλαβή, που για κάποιο λόγο τριγυρίζει απ'το πρωι στο κεφάλι μου "Είτε δώσεις φακελλάκι είτε δε δώσεις, την ίδια δουλειά ξέρει να σού κανει ο γιατρός" Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδια, όχι ο κανόνας..."

Αμαλία Καλυβινού, 03/05/2007

(Το σχόλιό σας)



ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ !!!!


οτι να ναι ... απο οπου να ναι ... εδω!!!


Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

BLOGS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ #2

Μου φαίνεται σας έχω καλομάθει, αλλά δεν πειράζει!!!!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα παρακάτω blogs:

Πάμε λοιπόν στον πρώτο μας προσκεκλημένο .... Ο Αρκούδος που γύρισε από το Δάσος, γύρισε και μας διηγείται απίστευτες ιστορίες, μας παρουσιάζει τεχνολογικά νέα και έχει διάλογο (τον δικό μας διάλογο) με θέμα την μάστιγα του αιώνα που μας πέρασε και ακόμα διανύουμε .... Πες το δυνατά ρε, ΚΑ
ΡΚΙΝΟΣ!!!


Έχετε μπάζα να πετάξετε? Θέλετε να δείτε άλλα μπάζα που πουλάνε στην αγορά? Δεν θα τα βρείτε εδώ!!! Ένα διαφορετικό μπάζωμα πληροφοριών και θεμάτων θα βρείτε εδώ. Πολιτικά μπάζα, ανεκδοτόμπαζα και άλλα ...





Έχετε πυρετό !!! Πάρτε έν ποστάν από τον Dr. Seeng !!! Απίστευτες ψυχαναλύσεις γνωστών και μη (εξαιρετέων!!!). Ιστορίες απίθανης τρέλας από τις "απόρρητες" συνεδρίες του Δόκτωρ!!! Μην τις χάσετε!!! Δόκτωρρρρρρ .......




Και τέλος, ένα νέο blog ... φρέσκο .... με γεμάτα ράφια .... προσφορές από προϊόντα .... και "φοβερές" ιστορίες από καθημερινούς ανθρώπους. Ιστορίες καθημερινού Sουπερ Μαρκετισμού. Περιμένω πολλές ιστορίες όπως αυτές που μας έλεγες πέρσυ (ακούυυυυςςςς Σάκηηηηηη)

ΑΑΑ και πότε θα κάνουμε εκείνες τις τρελοδιαφημίσεις που λέγαμε?

αααα 2: Πάρτε και ένα ανέκδοτο που μόλις "έκλεψα" από τα "μπάζα" ...

...ήταν, που λέτε, 3 υποστράτηγοι στη δύση της καριέρας τους και είχαν "κατσικωθεί" στο Πεντάγωνο και δεν λέγαν να φύγουν.

Η πολιτική ηγεσία για να τούς δελεάσει (σσ."εθελούσια έξοδος), τούς πρότεινε ώς αποζημίωση,το ποσό των 100.000 δολλαρίων για κάθε μέτρο απο άκρο σε άκρο του σώματός τους που θα επιθυμούσαν οι ίδιοι να μετρηθεί...

Ο πρώτος ζήτησε να μετρηθεί απο τίς άκρες των δακτύλων του ποδιού έως την άκρη του κεφαλιού του και πήρε 183,000 δολάρια...

Ο δεύτερος άνοιξε τα χέρια του και με χαμόγελο επιτυχίας,ζήτησε να μετρηθεί απο τήν άκρη του αριστερού μέσου δακτύλου μέχρι την άκρη του δεξιού μέσου.
Ανέβασε τον πύχη στα 2,5 μέτρα και πήρε 250,000 δολάρια..

Ο τρίτος με απόλυτο ύφος σιγουριάς,ζήτησε να μετρηθεί η απόσταση από το πέος έως τούς όρχεις του!!!
Ολοι οι παρευρισκόμενοι με το άκουσμα της επιθυμίας του υποστράτηγου, έβαλαν τα γέλια.
Ο υποστράτηγος απτόητος δίνει σύνθημα στον επιμετρητή να αρχίσει. Ανοίγει το παντελόνι, κατεβάζει το σώβρακο και με το δείκτη του χεριού δίνει το σύνθημα για το μέτρημα.
Ο εκτελών χρέη επιμέτρησης, βάζει την άκρη του μέτρου στο πέος και σε κάποια στιγμή λέει:

-"Μα καλά που στο διάολο είναι οι...όρχεις;"

-"Στο Βιετνάμ, απαντάει ο υποστράτηγος. Και τώρα πληρώστε με..."

Ελπίζω να μην μάθουν οι δικοί μας εδώ αυτή την μορφή εθελουσίας .... την βάψαμε, γιατί εδώ στο Ελλάντα, επειδή έχουμε την κακιά συνήθεια να λέμε "παρ' τ' αρχ**ια μου" στον οποιοδήποτε, φανταστείτε πόσα χιλίομετρα θα ψάχνουν για να τα βρούν!!!


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!

Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ !!!

Θα σας παραθέσω ένα περιστατικό που μου έτυχε εχθές σε γνωστό καφέ της Κρήνης. Το όλο σκηνικό μπορεί να φανεί σαν ανέκδοτο ... Είναι πραγματικό γεγονός! Δεν το λέω για να κάνω διαφήμιση τον εαυτό μου (ούτε για να κάνω επίδειξη του νέου αυτοκινήτου μου!!), αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάποια στοιχεία. Διαβάστε και θα καταλάβετε!!!

Πάω για καφέ εχθές το απόγευμα σε γνωστό (όπως είπα) καφέ της Κρήνης. Ζεστός και ηλιόλουστος ο καιρός, οπότε βόλεψε. Κατεβαίνουμε (με την κοπέλα μου) με το Smartάκι στο μικρό (πλέον) πάρκινγκ και κατευθυνόμαστε προς το μαγαζί. Στην είσοδο του μαγαζιού, βλέπω ένα AUDI όπως αυτό που παρήγγειλα (Α3 λευκό με ηλιοροφή). Δείτε τον διάλογο παρακάτω....

- Όπα! Το "αμάξι" μου!!! Κάτσε μισό λεπτάκι να ρίξω ένα βλέφαρο, λέω στην κοπέλα μου.



- Έτσι θα είναι? Όπως το βλέπουμε? Καλό φαίνεται! απαντάει

- Ναι ναι. Έτσι ... ίσως με τα σπόιλερ να είναι κάπως πιο διαφορετικά.... Για να δω πιο μοντέλο είναι ...

Κάνοντας να πάω προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δω το μοντέλο ....

- Επ! (φωνάζει ο παρκαδόρος) Έγινε κάτι?

- Όχι φίλε μου, απλά το παραλαμβάνω τέλη του μήνα, ακριβώς έτσι ... Το 1800 είναι? του λέω

- (Δεν μου μιλάει και δείχνει με τα 2 του δάχτυλα)

- Το 2λιτρο του φωνάζω?

- (Ναι μου απαντάει με νεύμα) Το S3 είναι ... Άνοιξε να το δείς και μέσα, συνεχίζει .

- Πω πω, πως την πάτησα ... (λέω της κοπέλας μου) ... Δεν θα είναι ακριβώς έτσι ... Αυτό είναι το καλό !

(παρένθεση ... Δεν είχα καταλάβει από την αρχή ότι ήταν το S3 και το είχα περάσει για το A3. Οπότε κάθησα να το χαζέψω λιγάκι ....)

- Αυτό πήρες μου λέει? (πλησιάζοντας ο παρκαδόρος) Ημιτασσιόν?

- Ε?

- Ημιτασσιόν θα μας την βγεις, λέει?

- Όχι, απλά επειδή θα το πάρω με λήζινγκ δεν με παίρνει για 2λιτρο, λόγω τελών κυκλοφορίας. Που θα βρω μετά να δίνω 500 € για τέλη και ποιός θα το αγοράσει μετά για να τα πληρώνει αυτός?



- Κατάλαβα... (απαντάει)

- Γιατί τώρα τόσα δεν δίνεις? (ρωτάω..)

- Τίποτα!!! Έχω άκρες!!

- Ε? (ήταν το μοναδικό πράγμα που μπορούσα να πω μετά από αυτο που μου είπε!!!!)

- Έχω άκρες εγώ ... (χαμογελάει)

- Τι άκρες? Κανένα θείο στη Βουλή?

- Όχι ρε συ .... ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΦΙΛΕ, ΤΟ 'ΠΙΑΣΕΣ?

- ....... (έμεινα!!!) Τι είπε ρε το άτομο !!!

Μόλις συνηδειτοποιώ τι είπε, και αρχίζει ο εγκέφαλος να στροφάρει με χαμηλές ροπές και ανοίγει το τούρμπο, με 250 άλογα να τρέχουν στα εγγεφαλικά αγγεία μου .... μας πιάνουν κάτι γέλια ..... Πως μου την είπε έτσι!!!


Αυτό είναι .... παρκαδόρος φίλε .... ότι αμάξι θες κάνεις και φιγούρα ..... ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο παρκαδόρος ....!!!!

Τι είπε ρε το άτομο?



ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!


(update:)

Από σήμερα σας παραθέτω ένα νέο section "ΑΝΕΚΔΟΤΑ" όπου θα μπορείτε να postαρετε τα δικά σας ανέκδοτα. Είναι link στα "ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ".



Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

ΙδιογράΦΩς !!!

Σεφάροντας (όπως πάντα στον ελεύθερο χρόνο μου!!!) σε άλλα blogs, βρήκα το παρακάτω πολύ εύκολο και εξίσου καλό:

1. Γράψε
2. Σκάναρε (ή φωτογράφισε… )

3. Πόσταρε.

4. Ειδοποία! Απαραίτητα στο τέλος του ποστ γράψε: για το
http://autographcollectors.blogspot.com
5. Προσκάλεσε άλλους 5 ή και περισσότερους blogger να συμμετέχουν. (επίσης απαραίτητα, για να μαζευτούν όσο περισσότερα χειρόγραφα γίνεται)

Οπότε με την σειρά μου, φωτογράφισα τα γράμματά μου !!!


Με την σειρά μου και γω προσκαλώ την mary, τον Dr, το "Γλυκό χαμόγελο", την "Παρτιζάνα", τον "Άθλιο", τον "Φάρο" και .... όποιον άλλο επιθυμεί να το κάνει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην ξεχάσετε στο τέλος να βάλετε

"για το http://autographcollectors.blogspot.com"



OTI NA NAI ... AΠO OΠOY NA NAI ... E Δ Ω !!!



Τρίτη 6 Μαΐου 2008

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!!

Η ιστορία του Cristian The Lion




Σερφάροντας σε φιλικά blog ανακάλυψα κάτι το απερίγραπτο !!!!!

Μιλάμε για ανθρωπιά στον κόσμο αλλά αυτό ρε παιδιά είναι αρκετά συγκινιτικό. Θα σας παραθέσω βιντεάκι και φωτογραφίες. Δείτε την φωτογραφία και μετά ένα ένα τα βιντεάκια. Είναι κάτι το μοναδικό που αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο.

Είναι λοιπόν 2 φίλοι οι οποίοι έχουν για κατοικίδιο ένα λιονταράκι, το οποίο το μεγαλώναν από μικρό στην Αγγλία.
Οι αρχές όμως, δεν τους επέτρεψαν να το κρατήσουν άλλο, καθώς αυτό είχε ήδη μεγαλώσει αρκετά.



Έτσι λοιπόν, αυτοί οι φίλοι αναγκάστηκαν να το αποχωριστούν...



και το έστειλαν σε ένα πάρκο προστασίας ζώων, στην Αφρική.

Μετά από ένα χρόνο είπαν να το επισκεφτούν, τους είπαν πως σίγουρα δεν θα τους θυμάται .....

Η αλήθεια βρίσκεται παρακάτω...








Αν παρατηρήσετε, τους γνωρίζει και .... την μνηστή του !!!

... Και ύστερα μου λέτε ότι μόνοι οι άνθρωποι έχουν αισθήματα ....

... Πάλι καλά που τα ζώα έχουν ΚΑΡΔΙΑ ... !!!

Ευχαριστώ τον φίλο "bazo" http://www.bazoma.blogspot.com/


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ... Ε Δ Ω !!!

BLOGS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Λέω από σήμερα να κάνω μια μικρή παρουσίαση με κάποια blogs που κύνησαν την περιέργειά μου και αξίζει να τα ρίξετε μια ματιά. Θα βρίσκετε τα link τους στην νέα στήλη (δεξιά) "New Entries" και έπειτα, όταν θα έχω πιο πολύ χρόνο για να "καλοπίσω" το blog μου, στην κανονική τους θέση (όπως είναι μέχρι σήμερα).

Ξεκινάω την περιήγησή μου από ένα "TAXI" της πόλης μας, που έχει να "δώσει" πολλές ιστορίες (HollyWood!!!) από την καθημερινή του ζωή!!! (Είσοδος με μουσική ..... "Mr CabDriver ..") ...


.... Συνεχίζω με την είδηση (ίσως κάποιοι να το ξέρουν ήδη) .... "Πιτσιρίκος Is Back Again" !!! Ναι, καλά διαβάζετε, ανανεωμένος και δυναμικός επέστρεψε με .... εκπλήξεις!!! Κάνει και εκπομπή στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ 100,3 !!!! Πιτσιρίκο μας έλειψες!!! (ελπίζω να επιστρέψει και η "ψιλικατζού"!!!)


Ένα κάπως ... "αμετανόητο" blog έρχεται να "χορέψει" την ησυχία μας!!! (είχε και ένα μικρό ατυχηματάκι αλλά ευτυχώς όλα καλά!!!) Ααααα .... να μην ξεχάσω να σου πω για την ελιά ... είτε είναι αλλουνού είτε είναι δικιά σου, ξερίζωσέ την ρημάδα ένα βράδυ και πούλα την σε κανένα "φτωχαδάκι" να βγάλεις κανένα "παραδάκι" !!!!



Τέλος, ένας άλλος "φάρος" μας προφυλάσει από "ξένα βράχια"!!! Τι μου θύμισες με το "Αλκατράζ"!!!!


Τέλος, τα 2α "BlogoOscars 2008" είναι γεγονός!!! Ναι δεν είναι τυχαίο το ότι έχουμε τεράστια απήχηση!!!





Σας εύχομαι καλή επίσκεψή σας, καλή ανάγνωση και μην ξεχνάτε ... Αν τύχει κάτι καλό, στείλτε το και από εδώ!!!!



ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ .... Ε Δ Ω !!!







Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!

Πάρε μέρος και συ στις Blogostories!!!!
Ακολούθησε τους όρους συμμετοχής
ip-location